fredag 14 november 2008

Nu börjar det snart bli dags att lägga upp lite saker till försäljning här då många frågat efter det :)

Jag är själv mamma till två pojkar en som är 2½ och en som är 8 månader, just nu är jag mammaledig med den yngsta sonen.

Jag har alltid gillat att pyssla och handarbeta, men mest har jag stickat och virkat.
Sy känner jag väll inte riktigt har varit min starka sida men efter att jag tagit mod till mig och börjat försöka så smått med att sy olika små plagg till mina barn fick jag väldigt positiv respons.

Det gav blodad tand och nu kan jag inte sluta sy... problemet är nu att jag inte har plats att behålla allt.... därför tänkte jag prova hur det går att sälja det.

Det var så mitt egna märke "Älskade Hjärtegryn" kom till.
Jag har beställt lappar med loggan Älskade Hjärtegryn på men får de tyvärr inte förens den 1/1
Så innan dess kan jag inte börja märka mina saker med min signatur, men så fort jag får dem kommer jag att börja använda det!

Det jag kommer att sälja är främst barnkläder och små skallror, lite väskor, men kanske även nåt stickat eller virkat.

Jag har tyvärr ingen proffsig overlock maskin utan jag syr alla mina saker på en vanlig hederlig gammal symaskin, men det funkar det med, sömmarna är kanske inte lika proffsiga men jag gör så gott jag kan efter min förmåga.

Tanken med att starta mitt märke och sälja lite saker är också att inte massproducera något. Utan varje sak görs i en eller några få exemplar så att man ska bli ganska ensam om det.

Hoppas ni hittar nåt ni gillar!

2 kommentarer:

Anna sa...

Trevligt trevligt! :)

Emma sa...

Grattis och lycka till:-)